Wij zijn Carnavalsvereniging De Zaantaoze uit Wernhout.

CV de Zaanaoze, opgericht in 1981, bestaat uit een (dagelijks bestuur), namelijk:

Stef Foesenek (voorzitter), Kelly verhaard (secretaris), Ilse Jochems (penningmeester), Ronald Martens, Joyce Hereijgers, Ruben Bruins,  Johan Ruijzenaars, (Erelid) Patrick Verhaard (Erelid), Ralph Bogers (Erelid) en André Roks (Erelid).

Het unieke aan onze vereniging is dat wij geheel in het teken staan van het Kindercarnaval. Onze Raad van 11 wordt ieder jaar opnieuw gekozen uit de kinderen die in dat jaar in groep 8 zitten van de Wernhoutse basisschool, de Sint Jozefschool. Met onze kinderRaad van 11 bezorgen wij tijdens het carnavalsweekend fruitmandjes bijalle ouderen (85+) en zieken mensen in Wernhout. Daarnaast gaan we met z’n alle naar de pasgeboren kindjes kijken. Ons hoogtepunt beleven we op de maandag met het carnaval, namelijk de jaarlijkse Carnavalsoptocht in Wernhout.

Om de kinderen een geheel gratis carnaval te bezorgen, hebben wij een jaarlijkse carnavalskrant (met 1.000 oplages) waarin sponsoren een advertentie kunnen plaatsen. Hierdoor, alsmede door hetaanbieden van de carnavalskrant aan de Wernhoutse bewoners, kunnen wij met deze inkomsten al onze activiteiten organiseren.

Kortom, CV de Zaantaoze, een levendige carnavalsvereniging die ervoor zorgt dat in de (corso)gemeente Zundert, de kinderen in Wernhout toch het carnavalsgevoel meekrijgen!