Helaas, het carnaval 2014 zit er weer op. Het is allemaal goed verlopen in ons Zaantaozelaant. Wij en onze kinderRaad van 11 hebben enorm genoten!

Hieronder is een verslag van onze carnavalsmaandag opgenomen:

De weergoden zijn goed gezind in Wernhout, ‘t Zaantaozelaant! Cv de Zaantaoze uit Wernhout bestaat dit jaar 33 jaor en > hebben het motto ‘Al 33 jaor goed gemutst’. Na de overheerlijke pannenkoekenmaaltijd, samen met onze collega’s uit ut Banaonblussersrijk, begon de optocht rond de klok van kwart voor twee. In de optocht reden er
17 volwassenen in wagens en loopgroepen mee. De kinderen waren met 8 verschillende mooie creaties. Bij de kinderen is de uitslag van de optocht alsvolgt: 1e ‘al 33 jaor goed gemutst’ en de overige 2e prijzen zijn: ‘vv
Wernhout F2’ ‘Bo en Diede zijn goed gemutst’ ‘cv de pienegels’ ‘Mandi en Hebe op de roze maandag’ ‘Gin xxl, gewoon een s-je ‘Fleur Schrauwen en ‘Cv Schijtaan’.

Van de volwassenoptocht is de uitslag alsvolgt: 1e prijs ‘cv we strije dur’ 2e prijs ‘cv de nouwskes’ 3e prijs ‘cv wemme gelijk’. 2 aanmoedigingsprijzen, namelijk ‘cv ronald van der laag’ en ‘cv de pienegels’. De prijs voor de beste Wernhoutse creatie gaat dit jaar naar ‘cv de tereikse zaantfooi’.

Dankzij onze vele sponsoren hebben we in t Zaantaozelaant weer een mooi (kinder)carnaval kunnen beleven, geheel onder het motto ‘al 33 jaor goed gemutst!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *